Тепамепо нарачка

Имате проблем
со некого?

Ако не можете да си наплатите долг, да решите некој спор со сосед, пријател или било кого, или пак сте се нашле во непријатна ситуација, тука сме за Вас!

што работиме?

Сé што ќе побарате, без прашања

Не бираме и не прашуваме зошто - сé што треба да направите е да ни се јавите и ние ќе го решиме секој Ваш проблем, со гарантирана дискреција за Вас.

Мала, но одбрана група
*имињата на нашите соработници се измислени, но сé друго е вистина

Контактирајте нé

Од разбирливи причини, адресата на нашите канцеларии не ја објавуваме јавно - единствени начини да нé контактирате се преку и-мејл или да ни испратете СМС на телефон +850-192-3456-789 и за кратко ние ќе Ве побараме.