Авто школа Турбо

Ние ќе ве научиме како да возите

а не како да положите

Повеќе

Теоретски дел

Се изведува во современо опремени училници со сите надгледни средства.

Практичен дел

Ја вршат нашите врвно обучени иснтруктори со нови и современи возила.

Дополнителна програма

За подобро да се подготвите на сé она што ве очекува во сообраќајот.

about about

Зошто ние?

Затоа што ќе ве научиме да возите

Полагањето возачки испит за секого е непријатно искуство. Многуте правила, големата неизвесност и често страв од строгото око на комисијата си го прават своето. Затоа е многу битно пред да полагате да бидете вистински подготвени.

Но не како да положите, туку како да возите.

Тоа е она што ние го правиме - ве учиме како да возите, да се справите со сé она што ве очекува во сообраќајот вклучително и полагањето возачки испит.

Успешност на нашите кандидати

Сите што ја поминале обуката во нашата авто школа постигнале натпросечен успех во полагањето возачки испит - на дијаграмите е дадено колку тоа го сториле од прв пат.

И не само тоа - добар дел од нашите кандидати се одлучуваат за дополнителната програма, која надвор од предвидениот наставен план ќе ве подготви како да се справите со сé она што ве очекува во сообраќајот.

Теоретски дел 81%
Полигон 92%
Градско возење 59%
Се одлучиле за дополнителната програма 73%

Категории

А,А1
А2,АМ

мотоцикли

Б,БЕ

автомобили

Ц,Ц1

камиони

ЦЕ,Ц1Е

камиони со приколка

Д,Д1
ДЕ,Д1Е

автобуси

Ф,Г

останато

Нашите инструктори

team

Јован Додевски

А, Б

Мотоциклите му се во крвта, низ вените му тече бензин, но сепак кога врне врши обука со дизел автомобил.

team

Јован Ивановски

Б, Ц

Нема ситуација што може да го извади од такт, освен кога некој ќе му го зеде пенкалото и нема да му го врати.

team

Мирко Марковски

Ц, Д,

Полесно паркира со камион отколку со автомобил - затоа и не сака да врши обука за Б категорија.

team

Марија Радева

ЦЕ, ДЕ

Да не ве прелажат годиите и полот - таа е нашиот инструктор во најтешките категории.

Ценовник

А
категорија

 • 16 часа теоретски дел
 • 16 часа практичен дел
 • пробен тест
 • полагање

Б
категорија

 • 20 часа теоретски дел
 • 36 часа практичен дел
 • пробен тест
 • полагање

Ц
категорија

 • 10 часа теоретски дел
 • 20 часа практичен дел
 • пробен тест
 • полагање

Д
категорија

 • 10 часа теоретски дел
 • 16 часа практичен дел
 • полагање

ЦЕ, ДЕ
категорија

 • 4 часа теоретски дел
 • 8 часа практичен дел
 • полагање

Дополнителна
програма

 • 5 часа симулатор
 • 5 полигон
 • 5 часа реален сообраќај

Испратете e-mail

адреса

ул. Венецијанска 23, 1000 Скопје

e-mail

turbo@turbo.edu.mk

телефон

070 230 340 | 075 450 560